Rokycanské ostří 12.3.2016

V sobotu 12.3.2016 se na pohárových závodech v Rokycanech našemu oddílu velmi dařilo! Vyslány byly 4 závodnice, z nichž dvě obhajovaly svá pěkná umístění z minulého ročníku tohoto závodu.

 

Závod začínala Terezka Roháčková v Přípravce mini, kde svou pěknou a jistou jízdou získala krásné 4. místo z 24 závodnic!

Dále na ledě pokračovala Beátka Jindrová v kategorii Nováčci mladší A, která také zajela velmi pěkně a obsadila 6. místo mezi 11 závodnicemi.

V kategorii Nováčci A se dále představila Bibi Koloušková, která s jedním zaváháním ve své jízdě skončila na super 4. místě ze 13 závodnic! Takže její loňské 4. místo se obhájit podařilo.

A na závěr našeho úspěšného dne vyjela na led Nicol Balounová v kategorii Nejmladší žačky B a solidním výkonem se probojovala na 5. místo ze 16 závodnic. Nicol si tedy od loňského ročníku, kdy byla šestá, ještě o jedno místečko polepšila!

 

O uplynulém víkendu byl náš oddíl tedy velmi úspěšný a od umístění na stupních vítězů nás dělilo opravdu málo ! Tak příště ! VŠEM MOC GRATULUJEME ! :)